Uppsala

Är i Uppsala igen och regnet öser ner. Skulle gått till tvättstugan tidigare och tvättat och packat, men då jag har varken paraply eller regnkläder uppe så gick jag ner igen och lag mig i soffan. Med en lust att mest kasta saker omkring mig, utan några resultat, började jag kolla runt på datorn. Jag är så otroligt less på detta kaos. Att till och med jag tycker att det är för stökigt är näst intill helt otroligt. Tvn står på golvet, knappt synbar bakom isär skruvade möbler, videon bakom den. Jag har ett litet nattduksbord till bord, kanske ca 40x40 cm. Det står kartonger överallt. Köket är tomt, men ändå så fullt. Jag vill bara kasta ut allting nu. Det är så lite, men ändå så mycket tid kvar. Dötid som jag inte vet vad jag ska göra med, fast jag egentligen har massor.

Från ett jobb till ett annat.

Nu har jag hunnit vara hemma en stund. Cyklade till jobbet igår kväll, och alltså så även imorse. Efter det begav jag mig nästan direkt ut för att springa lite, var skönt, var ett tag sedan. Efter det tog jag tag i jobb nummer 2. Nämligen att packa. Problemet är att det känns som att det är så himla mycket kvar, och det ser ut att vara väldigt mycket kvar. Men jag hittar det inte. Jag antar att lite är att jag inte vill packa ner allt än heller, men om jag inte gör det nu så kommer det aldrig bli av. Och det vore otroligt jobbigt när jag står där med hela flyttlasset...

Snart dags att sova =)

Bokat och klart!

Nu har Elin och Emelie just gått hem efter en mycket trevlig middag. Bestog av gruppbildningar på fb, bokning och planering av kryssning och lite allmänt kontiga saker...

Efter många olika vändningar så blev det till slut en dygnskryssning till Åbo :) Efter det bär det mer eller mindre till Skellefteå. I nästa vecka ska vi skruva ihop (isär) möbler och packa, med lite alkohol. =) Kommer bli jättebra, mindre än en månad kvar nu också :)

André

Jag tycker om dina djupa inandningar som du gör när du tar mig närmare dig och kramar om.
Jag tycker om att lägga huvudet mot din axel och blunda.
Jag tycker om att bara ligga tätt intill dig och krama om och andas med dig.
Jag tycker om att jag kan prata med dig, att du lyssnar, frågar och förstår.
Jag tycker om när din hand mjukt smeker min kind.
Jag tycker om värmen som den ger.
Jag tycker om ditt hår och älskar att dra fingrarna genom det.
Jag tycker om att smeka din kind och titta dig i ögonen.
Jag tycker om att du blir lite små tvär när man nämner det bruna i dina ögon.
Jag tycker om att vakna när du är där, lägga mig närmare, känna din värme och somna om.

Du har förändrat mitt liv och är det abolut bästa som hänt mig. Du får mig att känna något som jag inte känt på länge. Och det jag kände var inte i närheten av det jag känner för dig, här och nu. Det är så mycket mer på riktigt. Allting är annorlunda. Jag känner mig inte osäker, varken på dig eller mig. Eller våra känslor. Jag känner ett trygg och lugn som jag inte visste fanns. Jag behöver inte ha fullt upp hela tiden nu för att slippa konfrontera mina känslor. Du har fått mig att känna. Du har fått mig att kunna visa mina känslor igen, att inte vara rädd för dom. Du får mig att må bra, på alla sätt. Du är en helt fantastisk person. Jag tycker om dig för precis den du är, skulle inte vilja ändra något alls med dig.

Få saker är perfekta, men du är.
Tack för att du finns, tack för att du vill vara en del av mitt liv.

Jakt

Idag har jag varit på jakt efter en adressbok. Fullt nödvändigt när man ska flytta till andra sidan Sverige. Men den måste vara snygg också. Det är där det inte går så bra. För det första var inte Gränbys utbud av adressböcker särskilt imponerande. Och de som fanns var fula. Nej förresten, de var tråkiga. Och fula. Tråkiga och fula, fantasilösa och helt opersonliga. Och svarta, bara svarta. Hur svårt ska det vara att tillverka en snygg adressbok? Vem det än nu är som sitter i sin lilla stuga djupt inne i skogen och tänker ut dom här sakerna så har den inte lyckats. Jakten fortsätter.

Musik

 






Frukost

Konstig tid att äta frukost på. Eller middag. Vet inte riktigt om det blir frukost på morgonen när man kommer hem, eller frukost på kvällen när man vaknar?

Har även fått tillbaka problemen med knäna. Men mest med höger knät. Kommer ihåg att äkaren sa att cykla och simma var bra träning för att bygga upp musklerna, och att det så småningom skulle växa bort av sig själv. Ett tag var det borta, men nu är det tillbaka. Så får ta det lugnt med knäna på gymmet och kanske inte springa lika mycket. Men cykla kan jag ju fortsätta med, så får jag börja med övningarna igen.....

Reklam

Efter många svordomar och någon timme senare lyckades jag äntligen få till allt med bakgrund och header. Tummen upp!

När man jobbar natt har man ungefär all tid i världen åt att fundera. Något jag har funderat på inatt är varför man visar så himla mycket reklam ang barn , så som friends, unicef, sos barnbyar osv osv, på natten? Borde inte budskapet gå fram till fler om de visar det under dagtid istället för i varje reklampaus kl.4 på morgonen?

Program

På nätterna går det inte sådär jättebra program på tv. Vardagarna går an, men helgerna är inte alls okej. Det gäller att hitta program som går ihop med varandra, och att försöka undvika sändnings uppehållet. På vardagarna går det, 5an har ett rätt kort uppehåll.

Tidigt på morgonen på helgerna är det inte heller allt för bra program. Igår morse och imorse blev det tv4s barnprogram i total brist på annat. Igår var det Teletubbies. Jag hatar Teletubbies. Idag var det tack och lov inte det, MEN istället handlade det och tecknade snorungar som bor i en jordgubbstårta.... Själva dessutom! På min tid var det Luftens Hjältar (<3) och Bumbibjörnarna, tacka vet jag det!

Flytt

Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Helt plötsligt har jag fått för mig att börja läsa om religion, tog tag i saken och började med Islam. En religion med mycket mystik som jag inte fattar något av, än. Som att det inte skulle räcka med att läsa om religion så såg jag även tidigt imorse ett program om naturkatastroofer, och nu vill jag även läsa om det. Matte och svenska tillhör också det jag vill läsa. Och engelska, det behövs verkligen! Sen var det ju dom där ekonomikurserna.......kanske dags att börja plugga igen?

Om 5 veckor är det flytt (!!!) och jag börjar nu inse att det inte är så lång tid, jag har massor att göra både med packning och flytt, och saker runt omkring. Jobbar i 2 veckor till, blandat med dag och nattpass. Sen får vi hoppas på Tallinnkryssningen 17-19e augusti. Efter det blir det till Skellefteå den 20e skulle jag tro, och hem igen runt den sista. Den 3 september sker all utflyttning ur lägenheten, den 4 är det avskedsfesten, den 5 blir väl att städa och hjälpa till inför Kims födelsedag, den 6 fira Kim och flytta! Så alltså har jag ca 4 helt lediga dagar mellan den 31 och 3.... Det ska väl gå bra?

Nu har jag iaf manglat alla sängkläder, bortsett från de som används och packat ner. En till färdig kartong till samlingen!

Musik

Äntligen kommit hem från jobbet, har precis ätit frukost........eller middag? Satt bra iaf! Natten gick bra, var rätt lugn men jag var väldigt trött. Tyvärr är jag inte lika trött nu när jag har kommit hem och faktiskt får sova, så tänkte vara uppe någon timme för att sedan sova längre ikväll istället.

Försöker fixa lite ny musik till min telefon också, går inte så bra. Typiskt.

RSS 2.0