Kvällen

Gårdagen avslutades hemma hos Anders och Nina med ett glas vin som blev som blev tre och ja, ni kan nog fortsättningen. Satt iaf där och pratade massa, skrattade och lyssnade på musik. Som tilltugg fanns även gott bröd med ost och vindruvor. Jag är en typisk ostmänniska (förmodligen allätare inom området ost också) så några vindruvor blev det ju inte för mig. MEN, jag tycker vindruvor är väldigt gott, ska ju plantera det i trädgården, men kunde jag odla ost på träd (eller buskar) så skulle jag strunta i allt vad blommor heter!

Blev en jätte trevlig kväll iaf! Super tack till dom!

Ikväll blir det lite Wipeout på tv snart, och sedan blir det nog ballar av stål. Alltid härligt med skratt! Sedan inatt skulle det gå en massa spökprogram. Jag är ju mörkrädd åså, men tycker det är hemskans intressant iaf! Tur att jag får sova med André, då är man iaf inte rädd!

Lördag morgon

Det är lördag morgon, klockan är strax efter 9 och det är redan 16 grader i skuggan. Det är ju helt fantastiskt, äntligen är det vår även här...

Idag ska vi iaf fara iväg och hämta Andrés nya husvagn och sedan fara till svärföräldrarna. Kanske att jag hinner sola...hmm....får väl se :) Men nu frukost med hjärtat <3

...

Det här har varit en dag full med känslor. Arga som glada, kärlek som hat. Allt inom samma 24 timmar.

1. Nej, jag drog inte från stan. Jag flyttade, F-L-Y-T-T-A-D-E. Det var och är ingen hemlighet varför jag flyttade, jag trivs bättre här uppe, jag är lugnare i mig själv. Jag är mig själv, jag känner mig som hemma. Men jag har ingen som helst anledning till att berätta minsta lilla detalj heller för vart var du när jag mådde dåligt? Vart befann du dig och varför lyssnade du inte? Jag kan tala om det här och nu, du fanns där, alldeles bredvid, men du lyssnade inte. Jag vet inte om du inte ville eller inte kunde, men du malde på om ditt och var upptagen. Jag tyckte verkligen om tiden med dig, vi gjorde inget särskilt men jag hade kul. Det var kul. Jag ville aldrig att det skulle bli såhär, men allt ansvar är inte mitt heller, vi är två, remember?

2. Jag är ledsen, men jag tror inte man kan vara neutral. Antingen är det okej, eller så är det inte. Det finns inget mellanting med att vilja förstöra andra människors liv. Hon kom hit för att förstöra, hon hade ett väl förberett och rått tal, med det enda målet att förstöra. Hon gav sig på helt fel person, vill man ha hämd så tar man ut det på den personen, inte någon helt oskyldig. Vill du stå vid hennes sida och tycka det är okej, fine, men be mig inte vara trevlig mot henne, jag har inte den skyldigheten.

3. Vad tänkte du? Vilken glädje gav det dig att bete dig som du gjorde? Mår du bättre nu? Är du mer nöjd när du har förlorat så många fler? Var det värt det? Ditt syfte är uppenbart, ledsen att behöva göra dig besviken, men det funkade inte. Vi är om möjligt ännu tajtare nu.

Att ta upp det hela pågrund av en porrfilm visar dålig fantasi. Du har lagt över allt ansvar på den andra parten. Vart tog ditt ansvar vägen? Tog det slut när han skaffade någon att dela livet med? Jag tror att du gav upp redan där, men istället för att erkänna det så klagar du. Det kanske får dig att må bra. Vilket kanske är huvudsaken för dig, men tänk på omgivningen, gör ett försök att vara klokare för en sekund än vad du är van vid. Hur blev du? Har du gått och våldtagit någon för att du sett/ser på porr? Har du en förvrängd kvinnosyn på grund av det? Skulle inte tro det. Det får inte dina barn heller, helt upp till dig hur du pratar med domoch vad du pratar med dom om. Skaffa en relation, en tillit (just det, att snoka igenom tonårsgrabbens mobiltelefon kommer inte att hjälpa dig på traven...) Men fortsätt att skylla på den du. Det är bara du som förlorar på det i längden. Att sen inte ens kunna stå upp för att ni inte kommer att bli vänner igen är om möjligt ännu fegare. Du ljuger ju resterande bara rakt upp i ansiktetna ( du lär väl dina barna tt inte ljuga? Ljuga är fult, kom ihåg det,  DUBBELMORAL!!!) Dina barns rättigheter att ljuga är lika stora som dina. Barn gör inte som du säger, dom gör som du gör. Du är så förbannat idiotisk. Allt slår tillbaka och sanningen kommer alltid fram, till alla.

Det finns så mycket jag vill säga dig, samtidigt är du inte värd ett ord. Jag är lugn så länge du är det, men jag står inte vid sidan förevigt.

En rabatt....

Att ändra en befintlig rabatt kan väl inte vara så svårt? Bara att gräva bort det gamla, dit med ny jord, avgränsare i form av bambu och lite frön. Klart! Mhmm...

350 liter jord och många timmar senare är jag nu klar. I projektet ingick 2 bilresor för jord, och ytterligare mer jord, en till avgränsare ( de två som köptes vid första turen räckte inte), tålamodet räckte inte ens halvvägs, så efter många "pauser" (eller att ge upp) är jag nu klar! Äntligen! Såhär i efterhand var det inte svårare än tidigare nämt, men det tar betydligt mycket längre tid än vad man tror. Men nu så, allt som nu saknas är en buske, och kanske bort med den gamla. Vindruvsrankan och körsbärsträdet också. Men de ska som tur är inte vara i min rabatt, och ska vänta med dom tills gräsmattan är iordning gjord. Bara att vänta....

En till rabatt kanske.....?

Jobb

Idag blev det första dagen på Kicks som jag var där och faktiskt fick betalt, eller ska iaf få. Kändes skönt. Såg inte riktigt ut som när man lämnade det, men de höll på med att rensa i källaren och så har det just varit helg så det har väl sina förklaringar.

I övrigt så pratade jag med Elin i telefon för bara någon dag sedan och hon bad mig då att börja spela ett spel på fb. Snäll som jag är så gjorde jag det, hon har ju en inbördes tävling med en klasskompis och jag vill ju inte se min kära vän förlora... Men, nu är jag fast. Helt bokstavligt talat. Det är så kul, jag vet inte om jag ska skälla på henne eller tacka.

Idag blev det tyvärr inga fler blommor satta, överlevnadskursen för dom fortsätter....

Sol

De senaste dagarna har jag upptäckt att jag har ett nytt intresse. Antingen det, eller så har det abra elgat väldigt dolt, väääldigt länge, närmare bestämt ca 21 år. Det är blommor och rabatter! Det är ju alltid kul att få blommor, men jag fick ett otroligt sug efter att plantera egna för några dagar sedan. Sagt och gjort. Igår inköptes både blommor och planteringsbox till de, en snygg svart hink med texten "Garden" på. Det blev penséer. Fiin fina, Jag missbedömde helt deras storlek och fick idag fara för att köpa en till hink. Eftersom att det var första gången med som jag gjorde något liknande råkade jag ha av själva blomman på 3 av växterna. Jag satte de genast på en överlevnadskurs och idag har de roligt nog nya knoppar som snart blommar ut. Det är ju underbart.


RSS 2.0