13e

Stackars lilla Ida har blivit förkyld. Snorig och hostar, hon har tack och lov ingen feber kvar nu iaf. Men tycker så synd om henne. Jobbigt att se hon förkyld när man vet att man inte kan hjälpa henne. Samtidigt så måste hon så att hon bygger upp sitt immunförsvar. Men än så länge är det ingen fara, ganska milt.

Idag är sista dagen innan vi far ner till Uppsala, åker tidigt imorgonbitti. Därför finns det en hel del saker att göra idag, som att tvätta och packa. Andre ska även ringa Marcus och höra om när och vart de ska lämna nycklar.

Ska bli kul att fara ner, får se hur länge vi blir där. :)

11e

Efter denna dag så kan att skruva med bilen och baka ostbröd bockas av från listan. Och efter imorgon bvc och förhoppningsvis något mer. Tvättade till och med bilen idag. Blev bara älsklingen som skruvade, men tvättade det kunde jag!

Kollade fel på klockan med 1 timme och började baka ostbröden nu ikväll, vilket misstag, kommer ju inte vara klar förns 12 inatt! Suck


11e

Idag blev det ingen direkt sovmorgon så hon måste ha sovit gott inatt. Blev iofs inte jätte tidigt heller, men halv 9 lämnade vi sovrummet efter några försök att somna om. Nu sover hon som en stock igen. Där emellan var hon väldigt glad och vaken. Hon brukar som alltid vara det på morgonen, hela hon är ett enda stort leende bara, så himla söt!

Efter gårdagens regn så minskade snön rätt mycket, äntligen vår! 9 imorse var det redan 5 grader i skuggan, skönt. Snart är nog all snö borta, yippie! Jag älskar när snön kommer, och när våren kommer, det vill säga när snön far...

Packningen till Uppsala är också påbörjad, åker ju nu på fredagmorgon! Men massor som ska göras innan dess, skruva i bilen, packa klart, tvätta, fira Marcus, bvc-besök, bestämma present till Marcus, baka ostbröd till resan. Har jag glömt något?

10e

Innan jag gick och blev förkyld så började jag promenera minst 1 timme om dagen. Kunde bli mer också om jag samma dag även tog en promenad med Ida och vagnen, men minst 1 timme. Tråkigt nog blev jag som sagt förkyld och stannade inne, 3 dagen irad idag. Har inte ens varit utanför ytterdörren idag. Sorgligt men sant. How ever, alla dessa promenader (och förbättrade frukostvanor) har resulterat i en aningen mindre kropp. Har nu nått vikten jag hade innan jag blev gravid, efter endast 7.5 vecka. Har gått snabbare än jag trodde. Jag har iofs målet någon helt annanstans, men nu ligger jag på plus minus noll. Jag kommer nu även i 2 av mina 3 gamla jackor. Hallelujha, jag har en kropp igen!

RSS 2.0