Dagen

Har avrit ledig idag men haft fullt upp hela tiden. Har tvätt, städat, cyklat, sprungit, åtit lunch på stan, shoppat en klänning, hjälpt mamma osv osv. Fick ett par joggingskor av mor också, alltid bra! Såg familjen Cosmos på stan idag. Dom var finnar och 2 av 3 barn gick omrking och lekte med radioantenner som om de vore trollspön... bara en kastrull på huvudet som fattades. Har äve fixat det sista till fredagen tror jag...

Singstar - check
Mat - check
Dricka - check
Kläder - check
Skor - o-check
Blivit mer folk än förväntat - Dubbelcheck.

Kommer bli en bra kväll =) Och dag! Iiih....

Gårdagen

Blev en fantastisk dag =) Började med att cykla till jobbet där allt inte var lika fantastiskt, men när jag väl kom tillbaka till stan så smet jag in på Smultron och hälsade på Elin och berättade om André och bestäde att hon skulle följa med på middag under kvällen efter att hon hade slutat. Smet sedan vidare till Åhléns och mötte upp Annika, Alex och Sara för lite shopping. Började med mjukglass! Kvällen blev bra, Elin anslöt och vi bestämde oss för att köpa mat på Subway och ta med och sätta oss vid ån och käka, blev otroligt lyckat, med sällskap av änder. Tyvärr. Mycket skratt blev det också och Elin coh Sara bestämde sig för att spela in det och ha som ringsignal, men det är svårt att skratta på beställning. Sedan var det toalett-jakt och så skule vi mötas upp i stadsparken istället för att ligga på en soligfläck. Jag var först till fontänen där vi skulle mötas, inte helt otippat, och vi gick sicksack i hela parken för att hitta den perfekta solfläcken, när det var gjort hann vi nog sitta där i ca 10 minuter innan solen gick ner bakom träden. Vi hann bland annat diskutera sommarens roadtrip, fiskeresan och eventuella datum för hejdå-festen! Sedan var det dags att röra sig hemmåt, blev lite kyligt och vi var inte riktigt klädda för det. Annika körde bil och skulle övernatta hemma hos mig, det roliga var att jag kom hem samtidigt som henne fast jag cyklade!! Väl hemma tog vi en rökpaus och började sedan packa ner mitt kök i kartonger...iiiih, nu ska jag verkligen flytta!!!

André <3

Du får mig att le genom att säga mitt namn. Jag får mig själv att le genom att säga ditt namn. Jag vet inte vad som riktigt hände, men jag visste från första gången jag såg dig att det var något. Och det var det. Att du var en så fantastisk och underbar människa hade jag ingen aning om. Och att jag skulle bli kär i dig kunde jag aldrig ana. Ännu mindre att du en dag skulle bli min. Jag vet inte hur du gör, men du får mig att må bra. Att känna mig värdefull och speciell. Dina kramar ger så mycket värme och trygghet att jag aldrig vill gå därifrån. Att somna bredvid dig är helt underbart, och att vakna upp och inse att du är kvar är ännu bättre. Jag vill vara där nu, jag vill vara där alltid. Jag vill alltid vara vid din sida och känna att du finns. Jag vill veta att du finns där när jag kommer hem, och väntar med en kram. Jag vill veta att du tröstar mig när jag är ledsen, oavsett vad. Jag vill känna din hand i min när vi är ute. Jag vill att du smeker min kind tills jag somnar. Jag vill bli omhållen och säga god natt. Jag vill kunna se dig i ögonen och le.

Du gör mig lycklig. Du får mig att känna något som jag inte känt förut. Du är helt fantastisk och jag tänker aldrig lämna dig. Jag vet inte vad mer jag ska säga än att jag är kär i dig.

Tiden står så still när du inte är här. Inte ens att jobba hjälper, det hjälper ändå mot det mesta. Men inte mot dig. Jag vill ha dig här nu. NU!

Jag menar verkligen inte att vara kort eller något mot dig, ibland känns det bara som att jag är det, som om det inte skulle räcka till. Jag vet inte vad jag ska säga. Vad jag är absolut mest rädd för är att du ska ledsna på mig. För att jag inte ger lika mycket tillbaka, som jag får. För att jag kanske inte visar hur jag känner, eller hur jag mår. Att du ska ledsna, oavsett anledning. Jag vet inte hur jag ska förklara.

Du är det bästa jag vet, och jag skulle aldrig ge upp dig. Jag hoppas bara att du känner likadant.


Onsdag

Nu har jag varit här sedan i lördags, tiden har gått så otroligt fort fast än vi egentligen inte har gjort något vettigt alls. Bara myst och haft det supertrevligt. Nu snart ska vi fara och hämta Sandra, hon vet inte om det så det kommer bli liv i bilen och utfrågningar till tusen.. Har saknat henne massor, tro't eller ej...

Någon jag nu istället kommer att sakna är André... är så kär i dig... <3

Jag gillar allt med dig. Till och med allt ditt tittande, sommaren kommer att bli lång.

Framme

Efter ca 11 timmars tågresande så var jag imorse framme, äntligen! Sov inte så mycket under resan, men träffade / såg limpmannen! Han satt och åt limpa, utan något alls, direkt från förpackningen. Det är jätte kosntigt. I övrigt har telefonen ringt konstant i princip och vi har käkat mat! Inga apor utanför fönstren tyvärr, inte heller någon Sandra, och framför allt inget regn. Livet är inte alltid så som man vill att det ska vara.... Men nu har det iaf börjat mulna på lite, alltid något.



Bara för att

Jag tycker om dig för att du får mig att le.
Jag tycker om dig för att du är så lätt att prata med.
Jag tycker om dig för att jag känner att jag kan prata med dig.
Jag tycker om dig för att du lyssnar.
Jag tycker om dig för att du ställer frågor.
Jag tycker om dig för att du får mig att skratta.
Jag tycker om dig för att du inte är som alla andra.
Jag tycker om dig för att du fick mig på fall så snabbt.
Jag tycker om dig för att du har en mysig röst.
Jag tycker om dig för att du försöker förstå.
Jag tycker om dig för att du inte pressar.
Jag tycker om dig för att du avslutar dina meningar med ett snabbt 'mm'.
Jag tycker om dig för att du gör mig glad.
Jag tycker om dig för att du får mig att känna mig speciell.
Jag tycker om dig för att du finns där för mig.
Jag tycker om dig för att du låter mig ta plats i ditt liv.
Jag tycker om dig för att jag får dig glad.
Jag tycker om dig för att du bryr dig.
Jag tycker om dig för att du ibland har svårt att förklara.
Jag tycker om dig för att du gillar att bara stirra på mig.
Jag tycker om dig för att du är trygg.
Jag tycker om dig för att du är underbar.
Jag tycker om dig för att du förklarar om det behövs.
Jag tycker om dig för att du är öppen med vad du vill.
Jag tycker om dig för att du skickar spontana sms och ringer för att bara höra min röst.
Jag tycker om dig för att du får mig att känna mig lycklig.
Jag tycker om dig för att du är du.

En dag full av liv

Började med att hoppa över cyklingen eftersom det regnade när jag kollade, så gick och somnade om igen och låg och drog mig länge =) Sen mötte jag upp A och gick lite på stan och käkade mat, sedan mötte vi upp ELin, Jenny och Alex för att leta present, vilket slutade bra efter många spekulationer. Jenny försökte få med mig på 2 lägenhetsvisningar, men eftersom mina planer var gymmet så tackade jag nej, flera gånger! Såhär i efterhand hade jag lika gärna kunnat följa med eftersom det inte blev något gymmande. Vad det däremot blev var jobb imorgonbitti. Fanns risk att en skulle vara sjuk så jag hade skrivit i att jag kunde jobba, och när de ringde idag så sa jag att jag kunde det, men hon som var sjuk ville inte förlora sina timmar så hon ville byta ett pass med mig då. Men med risk för att inte få dom där extra timmarna imorgon sa jag att jag kan jobba imorgon, men jag vill inte byta, så hon fick kolla vidare men ringde senare tillbaka och sa att jag fick det. Victory!


RSS 2.0