Påläsning

Sitter just nu i skolan och läser på lite om Kicks och deras produkter, ska ju ut på praktik hos dom hela April månad. Det ska bli riktigt intressant och kul, hoppas på att få jobba vidare där iaf, vet att de inte har tillsatt för sommaren ännu. Kan bli spännande.

Var tidigare in i butiken och pratade med den butiksansvarige om just sommaren, men även om det faanns broschyrer för deras produkter som jag kunde läsa på, fick med mig några stycken som ska läsas igenom. Nu sitter jag och gottar mig i deras hemsida, den är ju jättesmart! Till min glädje hittade jag även en blogg där. Var år och dagar sedan jag senast var in på deras hemsida. Men man hittade lätt information och de hade topplistor och extrapriser utsatta på ett bra sätt. Me like!

Måndag

Måndag igen, började morgonen med ett gympass för att sedan gå till grannlokalen och studera lite praktisk marknadsföring. Textade även några skyltar, temat blev påsk. Hoppas bara de inte drar ner mitt betyg....
Efter ett mycket aktivt studerande (och facebookande) så beslutade jag mig för att gå tidigare. Gick då tillbaka till gymmet för ett konditionspass. Hade massa energi i kroppen som ville ut, så varför inte? En timme senare var det över och jag begav mig hemmåt till älsklingen där ett kaos av hantverkade väntade. De håller ju på med fjärrvärmen, vilken är så gott som klar redan idag. :) Wiiie! De skulle bara komma förbi och göra lite småjobb imorgon, men André skulle få sova längre än till 7 då iaf. Sicken tur han har.... ;)

Satt även och letade bikinis och väskor under dagen. Efter många om och men så hittade jag en bikini som är riktigt fin. Enkel men snygg. Skulle ju passa bra till den eventuella turkietresan i sommar, gud så härligt.

Skor

Mitt intresse i skor har ökat markant på den senaste tiden. Så har även mitt skoförråd, lyckligtvis för mig, mindre lyckligtvis för garderoben. Men än är det massor av plats kvar!!! Har länge suktat efter de här skornar, såg de förut en gång för rätt länge sen och fastnade för dem men det blev inget mer med det. Sen såg jag dom igen för inte så länge sen, och det var helt enkelt inte alls lika enkelt att glömma bort dem. Men återigen så köpte jag dom inte. Men DÅ! Då kommer min älskade pojkvän på att han älskar mig så mycket att han, HAN, köper de åt mig. Fick de igår, blev jätteglad. Och ja, de kändes llika höga på som jag anser att de ser ut på bilden. Men sjukt snygga! :)

Klicka för att förstora bilden
Bilden kommer från have2have.se!

RSS 2.0