Skogen

Här ute i skogen händer det inte sådär överdrivet mycket saker om dagarna. Och på kvällarna är alla hemma och då händer det saker hela tiden, lite som att avra full, man känner att man har noll koll på det mesta.

Iaf, det som är mest spännande här ute nu om dagarna är att ena grannen, vi kan kalla dom för "dom onda" har åkt iväg. Det kom en taxi , (en TAXI, det är ju mitt ute i ödrmarken?!?!) och hämtade dom, och med sig hade dom en avrsin resväska. Spekulationerna bland de övriga grannarna (2 st) började om vad dom egentligen skulle ha i väskorna...ett blåställ, kanske ett till blåställ, en keps...sen då? nu har dom varit borta i närmare en vecka och igår hände nästa grej, det var bara 1 tidning i lådan. Dom har alltså sagt upp sin tidning! Men, i deras kök, eller det som jag tror är deras kök lyser hela tiden en lampa i fönstret... Den stora frågan är, kommer dom att återvända? Väntar med spänning!

Just det! Dom skaffade en ny brevlåda precis innan dom for iväg också, och satt tre glada reflex-smileys på den, enligt ryktena så ler ägarna till lådan inte.... Som sagt, noll koll på det mesta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0