Babyrum

Nu börjar rummet som ska vara barnrum att bli klart! Det finns nya tapeter, nytt golv och inredning, det som saknas är ett skötbord (som högst troligt iaf inte kommer att stå där), en fotölj och ett barn!

Garderober finns på plats, lika så spjälsäng. Just nu även ligg och sittdelen till barnvagnen. En matta skulle iofs inte heller vara helt tokigt..

Har även 3 tavlor som ska sättas upp, 2 stycken "färdiga" och sedan är det en stor fotoram med plats för flera foton som det står "Baby" på, supersöt.

Idag har älsklingen och jag varit på stan och inhandlat lite fler nögvändiga saker till barnrummet. Det blev en kudde till spjälsängen, en kudde till vagnen, täcke till vagnen och ett kisslakan till vagnen. Utöver de planerade inköpen blev det även lite babykläder, de är ju så små och söta och lika bra att passa på på rean. Vi fick även lite i julklapp i diverse storleker, så vi har inte bara till den absolut första tiden.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Ååååå, vad mysigt att inreda ett barnrum. Det ska bli så himla kul att ni får en bebis men lite trist såklart att ni bor så långt borta. Vi är ju inte så ofta där uppe. Jag har redan börjat handla lite åt den lilla/lilla men Klasse tyckte att jag skulle vänta med det. Men det gick inte att låta bli. Hoppas verkligen att vi kommer att ses snart! Eller så fort den lille är född. Å, om vi ändå bodde närmare så skulle vi kunna vara barnvakt!!!!! Moa och Olle tycker att det är häftigt att du, deras kusin ska få barn! Söta du, tänk på att du kommer att få massa med råd av alla möjliga. Tänk då på att Ni ska göra det just Ni, känner är rätt att göra! (nu fick du ett råd). Lyssna inte på andra utan lyssna på er själva......Det är alltid bäst. Massor med kramar/Sanna

2010-12-28 @ 23:27:58
URL: http://klurigatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0